Når dette skrives, forbereder jeg meg samtidig til årets store begivenhet i Farmasiforbundet – nemlig Farmasikongressen. Og hva er vel da mer naturlig enn å ta tak i dette forunderlige ordet, «Farmasikongressen», og putte det inn i en anagramgenerator på internett?

Vel, kanskje ikke så naturlig, men jeg synes anagrammer (når man bytter plass på bokstavene i et ord og får nye ord) er så moro! (Og så er det ikke til å stikke under stol at jeg er veldig glad i Jan Erik Volds geniale dikt «Kulturuke» fra 1969).

Hør bare her:
Farmasikongressen
Eksamensfri sarong
Engrosfirma saknes
Faens skamrosinger
Fasenes krigsroman
Fiks romansesanger
Forsak masseringen
Nifse smaksorganer
Foreningsmassakre
Farmasikongressen

Når dette leses, derimot, er Farmasikongressen over – jeg håper du hadde en fin helg, om du var til stede på Gardermoen, og at det ikke ble noen foreningsmassakre. God jul!