Her om dagen skulle Farmasiforbundets rådgiver og økonomiguru Kjell Hundven i banken, som han ofte pleier. Forbundet bruker DnB Nor, og i tillegg til å ordne med regninger for forbundet hadde Kjell lyst til å ta ut noen penger privat. Men den gang ei. ”Da må du nok gå på Kiwi ved siden av her” var beskjeden fra bankdamen.

På Kiwi får du nemlig utført vanlige banktjenester. Det får du ikke lenger hos DnB Nor i Bogstadveien. Får du lyst på en CD mens du er ute og går, kan du stikke innom Posten like ved. Platebutikken er nedlagt, der finner du nå Deli de Luca, hvor du kan kjøpe månedskort til t-banen. Det får du ikke på t-banen, for der billettkontoret lå, ligger Narvesen. Der kan du hente billettene til teateret ved siden av, hvor billettluka stort sett holder stengt.

På Narvesen kan du dessuten kjøpe flybilletter, siden reisebyrået er nedlagt. Det samme gjelder pølsebua på hjørnet, og igjen er Narvesen redningen. Der får du pølser og kaffe latte. Pølser og kaffe får du også på bensinstasjonen nedi gata, men der får du ikke kjøpt vindusviskere til bilen. Bakeren som lå ved siden av bensinstasjonen har gått konk, men på bensinstasjonen får du heldigvis kjøpt ferskt brød, du får sendt postpakker – og du får Paracet.

Ingen grunn til å gå på apoteket for å kjøpe smertestillende, altså, men hvis du har lyst til å kjøpe en bamse eller et puslespill i julegave til poden, har apoteket det du trenger. God jul!