Jeg orker ikke mer. Jeg klarer ikke én dag til hjemme. Jeg ligger søvnløs og fantaserer om lønn og pensjon. Jeg drømmer om forbundet hver natt. Om dagen surfer jeg på nettet mens jeg drømmer meg tilbake til jobben. Forleden fant jeg en anagram-generator, som stokker om bokstavene i et ord slik at nye ord dannes. Sporenstreks tastet jeg inn ”Farmasiforbundet”, og her er noe av resultatet – en smule inspirert av Jan Erik Vold:

Farmasiforbundet

Trandumfobifrase

Safrantimeforbud

Safirteamforbund

Tabuframforsiden

Seminarfrufotbad

Rufsenaboframtid

Sofaurbanfremtid

Matbodsafirfruen

Tabusniffmaroder

Rundbiffmatoaser

Radonsiffermatbu

Iranstraffeombud

Marinesaftforbud

Barnematdiffusor

Tarmfiseforbunda

Fornuftsamarbeid

Vel, det er ikke helt sant at jeg mistrives i permisjon, snarere tvert imot. Men jeg ser fram til ny frisk med masse fornuftsamarbeid igjen fra midten av juli. God sommer så lenge!